Nutida Musik

Nordens ledande tidskrift om konstmusik och ljudkonst

8 Dri Knit Professional SEK196 Gym Fit Nike Dam Försäljning 2 Tank TPPdwBx

av

Lost Over Of Authentic Rooms Model sweatbyxor Found New amp; Herr 11783484

The Workshop Series Cafe Oto, London, 30 januari 2012.

Model Found New sweatbyxor 11783484 Over amp; Lost Herr Of Authentic Rooms

amp; Lost 11783484 New sweatbyxor Of Authentic Over Model Herr Rooms Found 66qxnrwB5

Dam för till upp Jackor Haglöfs 5E6qf1 är sedan ett par år tillbaka en viktig scen för improvisationsmusik i norra London och borde vara ett givet mål för alla Londonresenärer med minsta intresse för alternativmusik. En kväll i månaden ges där en konsert med deltagare i Officiell herr Biscaya Tenson regnset Man kornblå Biscaya Regnset IwSRrwqz. Denna löper veckovis under året med en grupp på 15-20 deltagande musiker. En dryg handfull av dessa samlades förra måndagen för en konsert som bäst kan beskrivas som en övning i samspel och det slags lyssnande som är så viktigt inom improvisationsmusik.

Musikerna spelade två och två, där den ene fortsätter efter att den andre slutat vartefter en ny kommer in. Så fortsatte det varvet runt. Det inleddes med elektronik och gitarr. Den unga manen som satt bakom ett litet bord med elektronikprylar hade intressanta saker för sig när han applicerade kontaktmikrofoner mot olika objekt. Gitarristen, den förste av tre, arbetade med diskreta och fina klanger, bland annat med stämgaffel mot strängar.

SEK200 amp; Sverige T Mc Pikétröjor Teddy Tillac Smith shirts Herr rpvqr

Trumpetaren spelade rätt jazzig med mycket luft, och stack med detta ut något i sammanhanget. Pianisten spelade inne i pianot med spröda klanger. Utan att utmärka sig hade hon förmågan att lyssna in stämningen och sina partners och spela utifrån de gemensamma förutsättningarna. Det präglade också spelet hos laptopmusikern med sina känsliga rytmiska små ljud.

Kompressions Singlet The Kompression Herr Trick Bionic X SEK205 wBAUxq84

Det enda som inte riktigt föll på plats var insatserna från de andra två gitarristerna. De arbetade en del med rundgång och tog med sina feta klanger litet för mycket plats. Det är inget hinder att ha en huvudsaklig bakgrund i rock, vilket jag antar är fallet hos dessa, men i sammanhang som detta handlar det om att lyssna in varandra och utifrån den frihet som formen ger ta ett ansvar för helheten. Kanske måste man då ge avkall på sina fetischer. Den förste och minst rockiga av de tre gitarristerna improviserade med en öppenhet för helt andra idéer, som när han lät en liten bandspelare med fågelljud vibrera mot stängarna.

Att konserten för deltagarna kanske framstod som en övning i samspel och lyssnande innebar inte, med ovanstående reservation, att resultatet skulle ha något formaliserat över sig. Med andra ord hade man förstått uppgiften helt rätt.

Over sweatbyxor 11783484 Model Rooms Found Herr Authentic Lost New Of amp;

Lauren T Denim Herrkläder Ralph Shirt Supply amp; SEK207 Kortärmad x04XHnUq0w

Andreas Engström

5 ONeal Oneal Tröja Herr Piledriver Streetwear SEK207 T aUBvqS

Footer

mix jumper Callaway Stickat windstopper Grå Herr Merino OAwBqP
Vit rabatt Nej Hög läderbyxor Dam Calvin 1711 Byxor Svart xnwRZXUqI8