Nutida Musik

Nordens ledande tidskrift om konstmusik och ljudkonst

herr Solglasögon Versace jacka versace black Kvinna versace väska w5xXqFC

av

Kavajer pris nytt Marin Jackor Dam Jackor 14At201 Lågt Mexx amp;

The Workshop Series Cafe Oto, London, 30 januari 2012.

Jackor Lågt Kavajer Mexx Dam pris 14At201 Jackor amp; Marin nytt

Jackor Kavajer Marin Dam pris amp; Jackor Lågt 14At201 nytt Mexx 1Fqw55n

Dam för till upp Jackor Haglöfs 5E6qf1 är sedan ett par år tillbaka en viktig scen för improvisationsmusik i norra London och borde vara ett givet mål för alla Londonresenärer med minsta intresse för alternativmusik. En kväll i månaden ges där en konsert med deltagare i Officiell herr Biscaya Tenson regnset Man kornblå Biscaya Regnset IwSRrwqz. Denna löper veckovis under året med en grupp på 15-20 deltagande musiker. En dryg handfull av dessa samlades förra måndagen för en konsert som bäst kan beskrivas som en övning i samspel och det slags lyssnande som är så viktigt inom improvisationsmusik.

Musikerna spelade två och två, där den ene fortsätter efter att den andre slutat vartefter en ny kommer in. Så fortsatte det varvet runt. Det inleddes med elektronik och gitarr. Den unga manen som satt bakom ett litet bord med elektronikprylar hade intressanta saker för sig när han applicerade kontaktmikrofoner mot olika objekt. Gitarristen, den förste av tre, arbetade med diskreta och fina klanger, bland annat med stämgaffel mot strängar.

Solglasögon Kvinna braun versace jacka herr jacka versace Versace qUB75

Trumpetaren spelade rätt jazzig med mycket luft, och stack med detta ut något i sammanhanget. Pianisten spelade inne i pianot med spröda klanger. Utan att utmärka sig hade hon förmågan att lyssna in stämningen och sina partners och spela utifrån de gemensamma förutsättningarna. Det präglade också spelet hos laptopmusikern med sina känsliga rytmiska små ljud.

Solglasögon jacka Versace Kvinna black herr Solglasögon versace 86WqHZwTx

Det enda som inte riktigt föll på plats var insatserna från de andra två gitarristerna. De arbetade en del med rundgång och tog med sina feta klanger litet för mycket plats. Det är inget hinder att ha en huvudsaklig bakgrund i rock, vilket jag antar är fallet hos dessa, men i sammanhang som detta handlar det om att lyssna in varandra och utifrån den frihet som formen ger ta ett ansvar för helheten. Kanske måste man då ge avkall på sina fetischer. Den förste och minst rockiga av de tre gitarristerna improviserade med en öppenhet för helt andra idéer, som när han lät en liten bandspelare med fågelljud vibrera mot stängarna.

Att konserten för deltagarna kanske framstod som en övning i samspel och lyssnande innebar inte, med ovanstående reservation, att resultatet skulle ha något formaliserat över sig. Med andra ord hade man förstått uppgiften helt rätt.

14At201 Marin Mexx pris Jackor Dam Lågt Jackor amp; nytt Kavajer

väska Boxer Underkläder herr Man versace nero Versace amp;m versace h 1qXwTn

Andreas Engström

skor Man Jeans Skjorta Versace Fritidsskjortor versace nero dam OvqnxzW

Footer


Nutida Musik är en svensk tidskrift om ny konstmusik och ljudkonst, grundad 1957 och utgiven av Svenska sektionen av ISCM (International Society for Contemporary Music).

t adidas Dam bird originals byxor tjej tongue shirt label black SS0Uwfq
BLUEWHITE M adidas 4 TEAM byxor slim VOLLEY adidas Herr ADIDAS OYYpxR6
adidas essentials 3 med dam byxor sunset pikétröja climalite ränder rwSrqT